czwartek, 24 stycznia 2013

CZEKOLADA

Poniższy przepis jest bardzo prosty i nie wymaga wielu składników - właściwie jednego - CZEKOLADY.

Czekoladę należy połamać i włożyć do rondla znajdującego się w większym rondelku z gotującą się wodą.

Roztopioną czekoladę należy przelać do foremek od lodów i włożyć do lodówki.

Efekt ciekawy i moim zdaniem pomysłowy sposób na zrobienie własnej bombonierki:)


Smacznego!

4 komentarze:

  1. Super pomysł na oryginalny prezent :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. DZIĘKUJĘ BARDZO - ALE CO WAŻNIEJSZE BARDZO SZYBKI:)

      Usuń
  2. podobnie można zrobić inne ozdoby na tort. wystarczy namalować jakiś wzór z czekolady na pergaminie i gotowe

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Na pewno sprawdzę Twoją propozycję:) A jeśli będziesz dla mnie miła to nawet dam spróbować:)

      Usuń